Automate your Marketing
with Womplify




 
zammos's FotoPage

By: big zamos

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Dec-2008 04:18 Email | Share | | Bookmark
KL-Mumbai-Cairo-Alexandria-Cairo-Mumbai-KL-tidooo...

keeping thos picture for so long..saja ja nak update my FP..takdak apa gambo nak letak..job pun takdak, so kasik taruk jer la gambo nie..taken last puasa..the trip is solo trip..atas urusan perdana menteri..secret mission nieee...muahahaaa..very hardday of ramadhan aku kat sana..ter tak puasa aku sehari sebb tekak macam kena sembelih rasanya..masyallah panas kat kaherah..the trip tak lama, smingu jer..huh..letih aku berjalan..

12Km aku jalan waktu nie...cilakok punya arab..aku tahan teksi tak berenti..hahah..the next day aku dah tau..nak tahan teksi kena bahasa insyarat...itu pun aku belajor dari student kita kat alexandria..



foto taken at my balcony bilik aku..infront of montazah castle..matahari ngan awan sana cantik..langit biru jer..angin sepoi-sepoi bahasa jer..Alexandria tepi laut..belah kiri tu pantai..tu yang angin jer..


view dari atas building..this is the view of Alexandria..emm,,Malaysia is my contry..love Malaysia..






this gurl malu2 taik ayam plak waktu aku nak ambik gambo dia..aku nak ambik gambo mata dia sebenor nyer..tapi bila aku cakap, dia tak paham..bila dia lak cakap, aku plak tak paham..muka tak la cantik, tapi mata dia jer yang menawan..dah tua pun dahhh...


sini tak buleh sukak2 ati ja ambik gambo..merbahaya..buleh kena tangkap ngan pulis dia..so hati2 pada anda yang ker mesir..








mamat tu marah aku ambik gambo..Perhatian!!sana jangan ambik gambo sesuka ati,,nanti depa mentak duit kat korang...kaki pau banyak..




goodbye to keherah..




indahnya ciptaan Maha Esa..


Friday, 21-Nov-2008 07:08 Email | Share | | Bookmark
my lovely baby..

this is my lovely baby...lahir on monday morning 17Nov08...baby boy...berat 3.725kg...love the moment bila angkat dan azan pada dia...Perh!!!rasa macam P.Ramli dalam semerah padi tuuu....hahaa...anyway,Alhamdulillah bersyukur dan sujud padaNya...kerana selamatkan kedua-duanya...and, tq to all kengkawan yang tak putus-putus ucap slamat dan taniah...thanxs all...









Tuesday, 11-Nov-2008 09:25 Email | Share | | Bookmark























Tuesday, 26-Aug-2008 01:31 Email | Share | | Bookmark
Anak sapa ntah...

Muahaahahaa...blom apa-apa aku gelak dulu....saksikan ler apa jadi bila 'Big' sendiri yang kawin...aku akan upload lagi nanti..ni mukadimah jer dulu...








Tuesday, 26-Aug-2008 01:20 Email | Share | | Bookmark
Kem&Kida..

wed ni kat KJ...our gud frend..haha..Wed yang cantik..all nice..makan sedap, family dua-dua pun baik gila...gud!!gud!!..cayokk!!





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net